ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!

Κορυφώνεται σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, με τη 48ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ το απεργιακό μέτωπο ενάντια στο πολυνομοσχέδιο, το οποίο εισέρχεται την Πέμπτη προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.
Η απεργιακή συγκέντρωση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:00 π.μ. στο Πεδίον του Αρεως και αύριο την ίδια ώρα στο Σύνταγμα, ενώ το ΠΑΜΕ οργανώνει χωριστές συγκεντρώσεις τις ίδιες ώρες στην Ομόνοια.
Στην απεργία συμμετέχουν υπάλληλοι του Δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ και σε ασφαλιστικά ταμεία. 
Σε 48ωρη απεργία προχωρούν επίσης οι καθηγητές δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και οι δάσκαλοι
Παράλληλα, και τις δύο ημέρες απεργούν οι εργαζόμενοι στις τράπεζες, ενώ οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα αποφάσισαν την πραγματοποίηση επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών από τη Δευτέρα. 
Στο χώρο της Υγείας, οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, το ΕΚΑΒ και τις υπηρεσίες πρόνοιας, καθώς και οι ελεύθεροι επαγγελματίες γιατροί θα λάβουν επίσης μέρος στην 48ωρη κινητοποίηση. 
Συνεχίζονται μέχρι και την Πέμπτη οι 48ωρες απεργίες των εφοριακών
Και οι εργαζόμενοι στα λιμάνια έχουν κηρύξει 48ωρη απεργία για σήμερα και αύριο. 
Κλειστά θα είναι σήμερα τα εμπορικά καταστήματα, έπειτα από απόφαση της ΕΣΕΕ τα αρτοποιεία με απόφαση της γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας Αρτοποιών, αλλά και τα πρατήρια υγρών καυσίμων. 
Με πεντάωρη στάση εργασίας από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι θα συμμετάσχει στη σημερινή απεργία ο κλάδος των πωλητών φρουτολαχανικών
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι οδοντίατροι και οι φαρμακοποιοί της Αττικής. 
Με στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς προκειμένου να μεταβούν οι πολίτες στις συγκεντρώσεις. 
Ειδικότερα, σήμερα τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 09.00 έως τις 21.00, τα τρόλεϊ από τις 09.00 έως τις 21.00, οι συρμοί του ΗΣΑΠ από τις 10.00 έως τις 18.00, οι συρμοί του Τραμ από τις 08.00 έως τις 20.00 και οι συρμοί των Γραμμών 2 και 3 του Μετρό από τις 09.00 έως τη λήξη της βάρδιας. 
Το τμήμα του Μετρό Δ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο θα μείνει κλειστό καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας.\Αύριο Πέμπτη τα λεωφορεία θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 09.00 έως τις 21.00, τα τρόλεϊ από τις 09.00 έως τις 21.00, οι συρμοί του Τραμ από τις 08.00 έως τη λήξη της βάρδιας, και οι συρμοί του ΗΣΑΠ καθώς και του Μετρό από τις 09.00 έως τη λήξη της βάρδιας.\Το τμήμα Δ. Πλακεντίας- Αεροδρόμιο θα μείνει και αύριο κλειστό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. 
Σημειώνεται ότι σήμερα και αύριο, με εντολή της αστυνομίας οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα και Ευαγγελισμός θα παραμείνουν κλειστοί για το επιβατικό κοινό. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάσεις. Σήμερα και αύριο ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος αλλά και τα τρένα του ΟΣΕ δεν θα εκτελούν δρομολόγια, λόγω της τριήμερης απεργίας των σιδηροδρομικών η οποία ξεκίνησε χθες Τρίτη. 
Ακόμη, σήμερα και αύριο δεν θα κυκλοφορούν ταξί, φορτηγά και βυτιοφόρα
Χωρίς αστικά λεωφορεία για 48 ώρες θα μείνει και η Θεσσαλονίκη από σήμερα. 
Σε 12ωρη αντί της 48ωρης απεργίας που είχαν εξαγγείλει προχωρούν τελικά οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Η απεργία ξεκίνησε από τις 00:01 της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")