ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

''ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΙΖΩ ΜΑΡΙΝΕΣ...''

  • γράφει ''ο πιο πιστός φίλος του σκύλου''
Εσύ τώρα τι καταλαβαίνεις;  
Άμα βλέπεις διαφήμιση ηλικιωμένου ζεύγους να...υμνεί τον χρεοκοπημένο ΕΟΠΥΥ, με κάτι χαμόγελα μέχρι τα αυτιά, επειδή γουστάρουν τρελά που πληρώνουν ό,τι τους άφησε το κράτος...πρόνοιας, για να κλείσουν ένα ραντεβού με τον γιατρό ''τους''; Κι ο καημένος ο κυριούλης -της διαφήμισης- καθόλου δεν φαίνεται ότι έχει απολέσει προ πολλού την...κυριαρχία της οικογένειας... Καθότι η κυριούλα, σε στυλ ''πάρε κι εσύ μια κότα'', επιβραβεύει ειρωνικά τον κυριούλη, με ένα εντελώς...καπελωτικό ύφος λέγοντας: ''α, μπράβο''! 
Α, μπράβο δηλαδή που απομνημονεύεις ακόμα τα νούμερα; Α, μπράβο που ξέρεις πότε σου επιτρέπω να ανοίξεις το στόμα σου; Α, μπράβο που τηλεφώνησες στον ΕΟΠΥΥ, πλήρωσες 5-6 ευρώ για να ρημαδοκλείσεις ένα ραντεβού κανά δυό μήνες αργότερα κι είσαι και τρισευτυχισμένος από πάνω; Α, μπράβο που όταν φτάσει -με το καλό- η ώρα του ραντεβού μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως επειδή ο γιατρός αρρώστησε αιφνιδίως ή δεν έχει πιεσόμετρο λόγω φαλιρίσματος ή απεργεί γιατί βαρέθηκε να παίρνει τρεις κι εξήντα κοτζάμ επιστήμονας; 
Με τούτα και με κείνα πάντως, η χαρά της συνταξιούχας ξεχειλίζει από την οθόνη. Κι ήθελα να' ξερα -στ' αλήθεια τώρα- όταν όντως χρειαστεί να κλείσουν κανά ραντεβού, πόση χαρά θα πάρουν όταν τους έρθει ο λογαριασμός. Εκτός κι αν είναι υπεράνω ή έχουν καμιά ιδιωτική ασφάλιση, οπότε σκασίλα τους μεγάλη και δέκα παπαγάλοι για τα χρυσοπληρωμένα ραντεβού του ΕΟΠΥΥ. 
Κι είναι σαν κάτι ''σταρς'' που ενώ διαφημίζουν μια κρέμα ημέρας, δεν την έχουν δει ούτε στον ύπνο τους, οπότε μπορούν να λένε ότι τους κατέβει, απλά και μόνο επειδή πληρώνονται. Αλλά τότε γιατί συμμετείχαν στην διαφήμιση βρε αδερφέ; Από την καλή τους την καρδιά; Ή μήπως ''παίζει'' κανά αλτσχάιμερ και δεν ξέρουν καν, περί τίνος πρόκειται. Αυτό το βλέπω σαν το πιο πιθανό. 
Πάμε πάλι: Βάλε τώρα στην θέση του κυριούλη τον Αντωνάκη τον Σαμαρά και στην θέση της κυριούλας την Άνγκελα την ΜέρκελΚι ο καημένος ο κυριούλης ο Αντωνάκης καθόλου δεν φαίνεται ότι έχει απολέσει προ πολλού την...κυριαρχία της εξουσίας (αν την είχε και ποτέ να λέμε...). Καθότι η κυριούλα η Άνγκελα, σε στυλ ''πάρε κι εσύ μια κότα''-και...εαν, επιβραβεύει ειρωνικά τον καημένο τον Αντωνάκη, με ένα εντελώς...καπελωτικό ύφος λέγοντας: ''α, μπράβο''! 
Α, μπράβο δηλαδή που όπου να' ναι θα μου γλείψεις και τις πατούσες; Α, μπράβο που μου απέδειξες περίτρανα (όπως και οι προκάτοχοι σου) ότι ξέρεις πότε σου επιτρέπω να ανοίξεις το στόμα σου; Α, μπράβο που θα την κάνεις γαργάρα και θα πεις κι ένα τραγούδι τώρα που σου έρχομαι κι από κοντά; Διότι τη βλέπω εγώ τη δουλειά Αντωνάκη (μου). 
ΑΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΞΥΡΙΣΕΙΣ! Και να' ξερες πόσα παλληκαράκια της φακής προηγήθηκαν πριν από σένα, που έκαναν τις μετάνοιες και δεν έβγαλαν κιχ! Και σαν να σε έχω από τώρα μπροστά μου ρε φίλε! Που -και καλά- θα μας πουλήσεις, με αυτό το ύφος ''αλά Φούντα'', καμμιά παπαριά του στυλ: ''ΕΓΩ δεν θα αφήσω την χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι''! Σκουπίσου κι απόφαγες!!!  Ώχου!, και με πονάει το στομάχι μου από τα γέλια! Καλέ! Που ήσουνα εσύ όταν...τρυγούσαμε τα τελευταία;;; 
Αντωνάκη θυμίσου με! Η επανάσταση σου θα εξαντληθεί τα μάλα ως που να πεις κύμινο: 1.90 είπαμε πως είσαι; Καλά! Κάτσε να προσγειωθεί η Άνγκελα στο Ελληνικό με το κακό(!) και μετά τα λέμε! 1.55 με τα χέρια στην ανάταση θα γίνεις καημένο ανθρωπάκι κι εκεί που θα λες με αφέλεια: ''ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΙΖΩ ΑΝΓΚΕΛΕΣ! ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΓΚΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΙΣΩ!'' Θα σκάσει μύτη η Άνγκελα που λες κι η συνέχεια γνωστή επί της οθόνης: ''ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΓΚΕΛΑ...ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΕΙ''!...

Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")