ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Η (ΑΔΕΙΑ) ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ Ι.Κ.Α

Πρωτοφανής εμπλοκή Λύσης για ΙΚΑ: 4 τροπολογίες, υποστηριζόμενες από 6 Κόμματα, Απορρίφθηκαν με μισόλογα από τον Υπουργό του 7ου Κόμματος.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Περίπου 30 ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ εργαζόμενοι ΙΚΑ, της 9Κ-ΑΣΕΠ, παρακολούθησαν από τα θεωρεία της Βουλής, τη συζήτηση και Ψήφιση Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης, με πλήθος Συναδέλφων τους Απεργών, διαμαρτυρόμενων έξω από τη Βουλή, με βροχή.
Δύο και τρεις Βουλευτές από κάθε Κόμμα (πλην της Νέας Δημοκρατίας), επιχειρηματολόγησαν με πάθος και ομοψυχία και ζήτησαν ΕΠΙΜΟΝΑ να δεχθεί η Κυβέρνηση ΜΙΑ τροπολογία, για να την Ψηφίσουν ΟΛΟΙ μαζί και να αρθεί η ΑΔΙΚΗ απόλυση των Εργαζόμενων του ΙΚΑ της 9Κ και να προσληφθούν οι της 8Κ.
Ούτε ένας Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στα έδρανα επί ώρες και όταν εμφανίστηκε κάποιος, διάβαζε εφημερίδα.
Στο τέλος ο Υπουργός ...ψέλλισε ότι τον ...ενημέρωσαν, πως θα δοθεί σύντομα λύση από την Κυβέρνηση και οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ του υπενθύμισαν (μάταια) ότι τις ίδιες υποσχέσεις έδωσαν και πριν 3 μήνες.
Απογοήτευση από το "Ναό της Δημοκρατίας", όπου καταργήθηκε και η Αριθμητική: ΕΞΙ Κόμματα που συμφωνούν, με συνολική δύναμη ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΝΟΣ Βουλευτών, ..."υποτάχτηκαν" σε ΕΝΑ Κόμμα με ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΝΕΑ Βουλευτές.
Η συνέχεια στην "οθόνη" σας. Η 9Κ στο σπίτι της, οι υπόλοιποι εργαζόμενοι ΙΚΑ στο πολλαπλάσιο "κάτεργο", οι Ασφαλισμένοι-Συνταξιούχοι-Ανάπηροι σε τεράστια αναμονή-ταλαιπωρία, η Κυβέρνηση "κυρίαρχη", η Αξιοκρατία υπό διωγμό και η 8Κ...
ΣΧΟΛΙΟ:
Το κείμενο τα λέει όλα. Ένα μικρό μόνο σχόλιο.
Προκαλεί τουλάχιστον απογοήτευση η άδεια αίθουσα. Οι "πατέρες του Έθνους", που - μην το ξεχνάμε- ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ για να βρίσκονται μέσα σ΄ αυτήν την αίθουσα, ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ. Δέκα -το πολύ- άτομα από τα ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ, "συζητούσαν" υποτίθεται ένα σοβαρό νομοσχέδιο και μια τροπολογία που έκρινε την ζωή εργαζομένων.
Αυτό είναι κατάντια για το Ελληνικό Κοινοβούλιο. 
Και μετά κατηγορούμε αυτούς που αποκαλούν, όπως αποκαλούν την Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")