ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2009

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΟΙΝ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 7/4/09. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Από το κακό στο χειρότερο πάει το Κοινοτικό Συμβούλιο Βαρνάβα.
Η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Κάθε συνεδρίασή του μετατρέπεται σε "ριγκ" αντιπαραθέσεων, ευκαιρία άλλοτε μελοδραματικών και άλλοτε "δυναμικών" αγορεύεσεων του Προέδρου της Κοινότητας κ. Βούλγαρη.
Πλέον προσπαθεί να εμπλέξει και τους πολίτες σ΄ αυτήν την αρρωστημένη κατάσταση.
Και βέβαια το μόνιμα πλέον επαναλλαμβανόμενο επικοινωνιακό κόλπο περί "παραίτησης".
Περιττό, βέβαια, να αναφέρουμε ότι σ΄ αυτό το νοσηρό κλίμα δεν υπάρει καμία προοπτική για έργο.
Και φυσικά σε καμία περίπτωση δν αποδέχεται ο κ. Πρόεδρος την τεράστια πολιτική και ηθική ευθύνη του γι΄ αυτήν την κατάντια.
Η Δημοτική Κίνηση "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" προκειμένου να υπάρξει λυτρωτική διέξοδος, αποδέχθηκε για μια ακόμη φορά την πρόσκληση - πρόκληση του κ. Προέδρου για ομαδική παραίτηση, με σκοπό την διενέργεια εκλογών.
Όμως δεν προχώρησε αυτή η διαδικασία αφού ανεξάρτητοι Κοιν. Σύμβουλοι και ο τρίτος συνδυασμός δεν αποδέχθηκαν την πρόταση.
Κι έτσι πλέον το μόνο που μπορεί να γίνει είναι η παραίτηση του ίδιου του Προέδρου.
Δυστυχώς άλλη επιλογή δεν υπάρχει.
Ο κ. Πρόεδρος, βέβαια στην συνεδρίαση του Κοιν. Συμβουλίου απέδωσε αυτήν την κατάσταση στην εμπάθεια των Συμβούλων εναντίον του και στον στόχο τους "να μην τον αφήσουν να κάνει έργο", κάτι που δεν μπόρεσε να αποδείξει, αφού στις 472 αποφάσεις που έχει πάρει το Κοινοτικό Συμβούλιο στην παρούσα Δημοτική περίοδο, ΜΟΝΟ στις 30 - 40 περίπου έχει υπάρξει διαφωνία! Και βέβαια όσες φορές ήρθε στο Κοιν. Συμβουλιο πρόταση για έργο με μελέτη και χρηματοδότηση εγκρίθηκε, είτε ομόφωνα, είτε κατά πλειοψηφία. Και το ερώτημα που τέθηκε - και συνεχίζει να τίθεται - είναι: γιατί δεν υλοποίησε τις άλλες άνω των 400 αποφάσεις;
Τέλος αναφέρθηκε στην δήθεν "ομάδα των 5 Συμβούλων", της οποίας -κατά τον ίδιον- οργανωτής και εμπνευστής είναι ο επικεφαλής της "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ"!
"Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη" είναι η απάντηση. Η "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" ανοιχτά, καθαρά και - κυρίως - υπεύθυνα τοποθετείται στα ζητήματα, χωρίς "ομάδες", και¨"παρασυναγωγές" τις οποίες δεν έχει ανάγκη. Οι πολίτες του Βαρνάβα το διαπιστώνουν καθημερινά.
Ας πάψει λοιπόν να αναφέρεται σε φανταστικούς εχθρούς και αν συνειδητοποιήσει οτι Ο ΜΟΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ.

Αναλυτική παρουσίαση των άλλων θεμάτων του Κοινοτικού Συμβουλίου στο blog ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΑΡΝΑΒΑ (neaepoxivarnava.blogspot.com) κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")