ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ;

Μήνυμα από το Facebook: Perivallon Lavreotikis10 Φεβρουαρίου στις 10:53 π.μ. Reply

ΤΑ ΜΑΤ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ


Αγαπητοί φίλοι 
Η Κοινοπραξία των Megaλοκαρχαριών με εντολή του «κυρίου» του έργου, Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής, τις αμέσως επόμενες μέρες θα επιχειρήσουν να εισέλθουν στον χώρο που σχεδιάζουν τον παράνομο ΧΥΤΑ τους για να αρχίσουν τις εργασίες καταστροφής του τόπου μας. 
Θα ακολουθήσουν οι εντεταλμένοι υπάλληλοι της Αρχαιολογίας για να «ερευνήσουν» τον χώρο και αμέσως μετά τον λόγο θα έχουν οι μπουλντόζες και τα φουρνέλα!... Ή τουλάχιστον έτσι το σχεδιάζουν!... Α!...να μη το ξεχάσουμε!.. και φυσικά με ομόφωνη απόφαση της κυβέρνησης όλους τους παραπάνω θα «συνοδεύουν» και οι δυνάμεις καταστολής, τα γνωστά μας ΜΑΤ με τα δολοφονικά παράνομα χημικά τους και τον άλλο επικίνδυνο εξοπλισμό τους. 
Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες και ολόκληρος ο μηχανισμός του λαού της Κερατέας και ολόκληρης της περιοχής βρίσκεται σε εγρήγορση. 
Την Δευτέρα, αμέσως μετά την συνάντηση αντιπροσωπείας υπό τον Δήμαρχο με τον Γενικό Γραμματέα της περιφέρειας και τις ξεκάθαρες απειλές του για επέμβαση των ΜΑΤ, συνεδρίασε αμέσως η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα και επικαιροποίησε τα σχέδια της αντίδρασης του λαού της Κερατέας. 
Την Τρίτη το βράδυ η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, την Πέμπτη έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την όξυνση της κατάστασης και το τριήμερο εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη και το Οβριόκαστρο με αποκορύφωμα την ειρηνική διαδήλωση του λαού στο τόπο του αγώνα, στο πανέμορφο Οβριόκαστρο για τα Κούλουμα!... 
Πολεμάμε και τραγουδάμε!... αυτό ήταν πάντα το σύνθημα των αγωνιζόμενων για τα δίκαια του λαού… αυτό είναι και το δικό μας σήμερα!... 

ΣΧΟΛΙΑ
Αναμενόμενη ήταν η επίθεση των δυνάμεων καταστολής ενάντια στον Λαό της Κερατέας, ως ιδιωτικός στρατός των εργολάβων.
Ένα μήνυμα στους συναγωνιστές της Κερατέας: Αδέρφια κρατάτε γερά.
Και ένα μήνυμα σε εμάς τους υπόλοιπους: Έχουμε υποχρέωση να συμπαρασταθούμε ενεργά και όχι μόνο στα λόγια στους αγωνιζόμενους της Κερατέας.
ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΚΟΙΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")