ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΩΡΩΠΟ (3)

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Οι "ελεύθεροι ρεπόρτερ" του blog μας πληροφόρησαν για μια συνάντηση "με νόημα" στον Βαρνάβα. Συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρίδης (δημοτικός σύμβουλος της Ν. Μάκρης) πραγματοποίησε σύσκεψη στο γραφείο του Προέδρου της Κοινότητας Βαρνάβα κ. Βούλγαρη, με την συμμετοχή της κ. Βάσως Κόλλια (πρώην Γ.Γ. Νέας Γενιάς) και του κ. Στάμου Πέτρου (πρώην αντιπροέδρου του κ. Βούλγαρη, στην συνέχεια αντιπάλου του στις τελευταίες εκλογές και παραιτηθέντα μετά Κοινοτικού Συμβούλου). Οι "ρεπόρτερ" δεν είναι βέβαιοι, αλλά μάλλον σκοπός ήταν η συμμετοχή του κ. Στάμου, με την στήριξη του κ. Βούλγαρη, στον συνδυασμό του κ. Παπουτσή.
Πόσα ακόμη έχουν να δουν τα μάτια μας και ν΄ ακούσουν τ΄ αυτιά μας.
Άλλη πληροφορία λέει ότι ο κ. Κατσαρός (επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ν. Μάκρης, ερωτώμενος αν θα κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος απαντά "είναι νωρίς ακόμη". Η γνώμη μας είναι ότι αν δεν είναι αργά, δεν είναι και νωρίς, όταν ήδη διαμορφώνονται καταστάσεις.
Από Μαραθώνα μεριά δεν έχουμε νέα. Η δεν κινείται ο κ. Ζαγάρης, ή κινείται με άκρατη μυστικότητα.
Τέλος είναι γνωστό πλέον ότι στην διαδικασία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την στήριξη προτάθηκαν από πολίτες ως υποψήφιοι Δήμαρχοι του νέου Δήμου οι: ΛΟΥΙΖΟΣ από Ν. ΜΑΚΡΗ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ από Ν. ΜΑΚΡΗ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ από ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ από ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ και ΚΟΛΛΙΑΣ από ΒΑΡΝΑΒΑ, ενώ αυτοπροτάθηκε ο ΙΩΝΑΣ.

ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ
Η υποψηφιότητα ΛΙΤΣΑ ΚΩΣΤΑ (Προέδρου Μαλακάσας) αποκτά όλο και μεγαλύτερη δυναμικότητα. Απ΄ ότι φαίνεται θα είναι από τα "φαβορί" για την διεκδίκηση του αξιώματος του Δημάρχου Ωρωπού.
Απ΄ την άλλη ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ (Νομαρχιακός Σύμβουλος) είναι και επίσημα πλέον υποψήφιοσ Δήμαρχος Ωρωπού, με τον συνδυασμό "ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ - ΝΕΑ ΑΡΧΗ". Στην εκδήλωση της Κυριακής 13 Ιουνίου υπήρξε μεγάλη συμμετοχή. Κάποιες παρουσίες που ίσως σηματοδοτούν και κάτι ήσαν αυτές των Λίτσα Παναγιώτη Δημάρχου Καλάμου, Παπουτσή Διον., Κόλλια Βάσως, Δάβρη και Οικονομάκου Δημοτικών Συμβούλων Ωρωπού και στελεχών της Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")