ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ. ΕΝΑΣ ΣΕΜΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Σας υπενθυμίζουμε την τελευταία μας εκδήλωση για τα 2500 χρόνια από την ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ , που θα λάβει χώρα στον ΤΥΜΒΟ . Προτεινόμενος τόπος συγκέντρωσης , η πλατεία της Παραλίας Μαραθώνα . Ας αφιερώσουμε αυτή την εκδήλωση στον Δημήτρη Δαμάσκο , που νοσηλεύται στο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ , μετά από ατύχημα που είχε με την μηχανή του , ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ! Δεν πήγαινε βόλτα ή για δική του δουλειά ! Για την υπόθεση μας έτρεχε ! Οπως πάντα , σεμνά , αθόρυβα και ουσιαστικά ! Δημήτρη είμαστε κοντά σου , περαστικά και σιδερένιος ! 

 Έλαβα μόλις αυτό το μήνυμα στο Email μου. Κατ΄ αρχάς θέλω να ευχηθώ από την καρδιά μου περαστικά στον συναγωνιστή Δημήτρη κι ελπίζω να μην είναι σοβαρό το πρόβλημά του. 
Με αφορμή αυτό το περιστατικό θέλω να καταθέσω την προσωπική μου άποψη για την Δημήτρη, παρ΄ όλο που ξέρω ότι δεν θα το ήθελε. Και δεν θα το ήθελε γιατί είναι σεμνός αγωνιστής.
 Ο Δημήτρης διέγνωσε γρήγορα την αναποτελεσματικότητα διαδικασιών, που αναλώνονταν σε "σχεδιασμούς επί χάρτου", χωρίς, πολλές φορές, κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα και κινήθηκε μόνος του, αναλώνοντας και χρόνο και χρήμα, γιατί πίστευε και πιστεύει ότι υπάρχει τρόπος να αντιμετωπισθεί το οικολογικό έγκλημα του ΧΥΤΑ Γραμματικού.
Δεν είχε πάντα δίκιο, αλλά σίγουρα δεν είχε και δεν έχει καμία σκοπιμότητα στο πίσω μέρος του μυαλού του. Κι αυτό τον κάνει διαφορετικό από πολλούς άλλους.
Τέτοιους αγωνιστές χρειαζόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")