ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ "ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΤΕ" ΣΑΣ "ΧΟΡΕΨΑΝ"

  • Ανοιχτή επιστολή του Κυριάκου Γκίκα στον κ. Λιακόπουλο
Αγαπητέ Κύριε Λιακόπουλε,
Είναι λυπηρό να βλέπει κανείς την περιουσία του να καταστρέφεται ολοσχερώς, ανεξάρτητα  αν το περιουσιακό στοιχείο ανήκει σε  εργολάβο ή  σε έναν  απλό πολίτη. Θέλω να πιστεύω ότι κανένας μας δεν θέλει μια τέτοια εξέλιξη, άλλωστε αυτά που συνέβηκαν και προχώρησαν οι κάτοικοι σε ολοσχερές κάψιμο των δύο μηχανημάτων της εργοληπτικής εταιρίας που «πρόκειται» να κατασκευάσει το έργο στο Βραγόνι Κερατέας, δεν συνάδουν με τη «Δημοκρατία» μας κύριε Λιακόπουλε. Έτσι δεν είναι ??
Το ερώτημα είναι, η Δημοκρατία εφαρμόζεται το ίδιο σε όλους μας ? Σεβόμαστε πιστά το Σύνταγμα και τους νόμους ? Μόνο οι «κακές» ενέργειες των κατοίκων  της Κερατέας δυναμιτίζουν  τις προσπάθειες διαλόγου κύριε Λιακόπουλε ?  Κανένας άλλος ??
Έχει ποτέ υπολογίσει η αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής  και τα υπόλοιπα υπουργεία πόσα χρήματα έχουν χαθεί μέχρι σήμερα απο την ισχύ  του Περιφερειακού Σχεδιασμού  το έτος 2003 ?
Υπολόγισε κανείς τις εργατοώρες των ανθρώπων που χάθηκαν σε διαδηλώσεις, πορείες, άνθρωποι της αστυνομίας που «προστάτευαν» τους διαδηλωτές, τα ΜΑΤ που βρίσκονται σήμερα σε Κερατέα και Γραμματικό??  Υπολόγισε κανείς από το κλείσιμο των δρόμων από τη μια ή  την άλλη πλευρά  και το μαρασμό και τη καταστροφή των επιχειρήσεων αυτών?? Υπολόγισε κανείς αν όλα αυτά τα χρόνια είχαν ενημερώσει τον κόσμο και έκαναν ανακύκλωση τι όφελος θα είχαμε σήμερα από τα ανακυκλώσιμα υλικά ??
 Μήπως τελικά κύριε Λιακόπουλε τα έργα,  τόσο σε Γραμματικό, όσο και σε Κερατέα τα έχουμε ήδη πληρώσει αφενός μεν  μια φόρα χωρίς να έχουν πραγματοποιηθεί ,  αφετέρου πάμε τώρα για δεύτερη φορά να τα ξαναπληρώσουμε ??? Ειδικά σε μια εποχή βαριάς οικονομικής κρίσης!!!
Έκπληκτος  ακούω ότι θα χαθούν 12 εκ ευρώ από Κοινοτική χρηματοδότηση, αλλά δεν μας λέτε από τηνάλλη ότι ακυρώθηκε η Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για την λίμνη Κορώνεια ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, και ο λόγος   γιατί η Ελλάδα δεν έχει λάβει μέχρι σήμερα όπως όφειλε τα αναγκαία μέτρα για αντιμετώπιση της ρύπανσης !!!!!!   Πάλι εδώ ευθύνονται οι κάτοικοι της Κερατέας και του Γραμματικού ??
Άραγε το κόστος εδώ  θα μετακυλήσει στους υπεύθυνους ??  Θα πληρώσουν οι υπεύθυνοι το ποσό των 20 εκ. ευρώ για τη λίμνη Κορώνεια ??
Όσο αφορά το Οικολογικό έγκλημα που συντελείται με το ΧΥΤΑ  Γραμματικού.
Αλήθεια,  που θα μετακυλήσει το κόστος των ζημιών που έχει υπεισέρθει μετά από κάθε μικρή ή μεγάλη βροχόπτωση ? Στο Δήμο Μαραθώνα?  Στους Δημότες ?   Ή στη τεχνική εταιρεία που συνέταξε τη μελέτη?
 Κύριε Λιακόπουλε,  για την καταπάτηση των περιουσιών που έγιναν με την είσοδο του εργολάβου στο ΧΥΤΑ Γραμματικού δεν πρέπει να γίνει λόγος ???  Τα ελαιόδεντρα, οι αχλαδιές, οι συκιές, τα πεζούλια και τα πηγάδιαπου καταστραφήκαν αυτά δεν έχουνε «πόνο» ??????   Το κόστος της ζημιάς όλων αυτών που θα μετακυλήσει ??
Ή μήπως ακόμα δεν γνωρίζεται ότι μέσα στην έκταση των 540 στρεμμάτων στον υπό κατασκευή ΧΥΤΑ Γραμματικού,  ότι δεν υπάρχουν ιδιοκτησίες ???  Το γνωρίζεται ή δε το γνωρίζεται ????

Μήπως τελικά στη Κερατέα γιατί εκεί δεν είναι Γραμματικό, όπως τους «τραγουδάτε» σας  «χορεύουν» ?????

Με Τιμή
Κυριάκος Γκίκας
Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")