ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

''H ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ... ΚΑΝΑΠΕΔΩΝ''

  • ''ο πιο πιστός φίλος του σκύλου'' σχολιάζει
 Δεν αγοράζω πια εφημερίδα, τι να την κάνω; Μέχρι να την ξεφυλλίσω, τα νέα είναι...παλιά! Κι οσο για τα κανάλια, αυτά συναγωνίζονται ακόμα και τον ίδιο τους τον εαυτό, για το πόσο γρήγορα θα αλλάξουν το πρώτο θέμα... Μας προσπερνούν τα γεγονότα, κύριοι της πολιτικής. Ο χρόνος κυλάει ''πολιτικά'', όπως ο προεκλογικός, πυρετώδης... Στον ''πολιτικό'' χρόνο, μια ημέρα ισούται με ...δέκα, σε σχέση με τον φυσικό χρόνο. Τώρα όμως, ζούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σ εναν ''ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ'', μια τρελλή κούρσα. 
Ω! μα ελάτε τώρα, κύριοι της πολιτικής, να μας τρελλάνετε θέλετε, έτσι;;; Αλλιώς, δεν εξηγείται. Μακριά απο μένα ο τραμπουκισμός, αλλά, αλήθεια, πολύ αργά σας πήρε ο πόνος κι είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ!!! Ενα-δυο γιαουρτάκια, κανά δυο μπουκαλάκια νερό και να που... θυμηθήκατε την Δημοκρατία και το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ!!!  (δεν υπάρχουν πιο μεγάλα γράμματα να γράψω;;;) Αυτό το προνόμιο,  απο πότε το πήρατε χαμπάρι, οτι ΕΠΡΕΠΕ να ισχύει; Απο τότε που νιώσατε ΕΣΕΙΣ τα...ΨΗΓΜΑΤΑ μιας τόσο, μα ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ -ΘΕΕ ΜΟΥ- ΔΙΚΑΙΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ, ενός τόσο ταλαίπωρου και ΑΝΕΚΤΙΚΟΥ λαού;...Κι αυτό το Υπουργείο ''προστασίας'' του  πολίτη, φαίνεται οτι ΜΟΝΟ πολίτες προστατεύει (!!!) κι οχι ΚΑΙ πολιτικούς! 
Μέχρι πριν μια βδομάδα, ήσασταν στον θαυμαστό σας κόσμο, ομολογώ... Μας είχατε για τελειωμένους, έτσι; Οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και τα κορόιδα με τα κορόιδα! Ε, βέβαια, άλλος κόσμος αυτός που ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΝΥΧΤΑ-ΜΕΡΑ, στον Αγ. Παντελεήμονα, στα Πατήσια, και σε εκατοντάδες άλλες γειτονιές της χώρας κι άλλη ΧΛΙΔΑ βρε αδερφέ το Σύνταγμα!!! Λαός και Κολωνάκι! 
Τίποτα δεν σας ανησυχούσε κι είχατε δίκιο βουνό! Γιατί όντως, ήταν όλα ήσυχα... Αλλά, πιστέψτε μας, δεν φταίμε ούτε εμείς! Αυτοί οι ΠΑΛΙΟΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ φταίνε για όλα! Που τόσα χρόνια βουλιάζαμε τα αναπαυτικά τους μαξιλάρια κι αυτοί μας ανέχονταν καρτερικά, βλέποντάς μας εκεί παραιτημένους να ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ και ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ  Ο,ΤΙ ΜΑΣ ...ΣΕΡΒΙΡΑΤΕ. Και τους χαλάγαμε και τα ελατήρια, μέχρι που δεν άντεξαν και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ  και μέσα σε μια στιγμή μας εξφενδόνισαν ψηλά κι όπου βρεθούμε! Μα, να βρεθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο Σύνταγμα;;;; Άλλο και τούτο πάλι!!! Και που;;; Απέναντί σας! Να μας κοιτάτε μέσα απο τα παράθυρά σας και να μην πιστεύετε στα μάτια σας!!! 
Τι θέλουν αυτοί εδώ -αναρωτιέστε- κι είναι και ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ;;; Δεν θυμόμαστε να τους καλέσαμε, πως ΤΟΛΜΑΝΕ κι εμφανίζονται απο μόνοι τους, ΜΙΑ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ...''Είμαστε δυό, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς''... κι ''Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΙΝΑ'', γι΄ αυτό μην μας κοιτάτε πιά πίσω απο τα παράθυρά σας, σας δίνουμε μια ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ευκαιρία, να μας κοιτάξετε ΚΑΤΑΜΑΤΑ... 
Είμαστε απέναντί σας μια  ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ''Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ''....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")