ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

"ΜΑΥΡΟ" ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο νυν υπουργός ΠΕΚΑ και πρώην υπουργός Οικονομικών, ο νεκροθάφτης της ήδη ευρισκόμενης σε κώμα (για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους) το 2009 ελληνικής οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου, και αυτός που "έδεσε" τη χώρα στα δεσμά του Μνημονίου θα θέσει υποψηφιότητα στο Υπόλοιπο του νομού Αττικής στη θέση του Θ.Πάγκαλου. Αυτό αποφάσισε το ΠΑΣΟΚ. 
Τώρα τον λόγο έχουν οι Έλληνες πολίτες. Ακόμα και αυτοί που θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή μάλλον κυρίως αυτοί που θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ. Δώστε του την ευκαιρία να νιώσει το βράδυ των εκλογών την ταπείνωση που σας έχει κάνει να νιώθετε εσείς καθημερινά.
Το βέβαιο είναι ότι δεν θα νιώσει, δυστυχώς ποτέ, την οικονομική ανασφάλεια στην οποία έχει οδηγήσει εκατομμύρια συμπολίτες του...
ΣΧΟΛΙΟ:
Βρε καλώς τον, βρε καλώς τον.
Πράγματι ήρθε η ώρα να λάβει ότι δικαιούται από τους πολίτες. Αφού έφτιαξε (;) την οικονομία και στην συνέχεια έφτιαξε (;) το περιβάλλον, τώρα πρέπει να πάρει την "ανταμοιβή"του.Εμείς οι πολίτες της Ανατολικής Αττικής,άλλωστε, έχουμε έναν σοβαρό λόγο να τον "τιμήσουμε" δεόντως. Συνέχισε, με ιδιαίτερο ζήλο μάλιστα, το "έργο" των προκατόχων του για την κατασκευή ΧΥΤΑ  σε Κερατέα και Γραμματικό.
Και για να σοβαρευτούμε. Ως πολίτες έχουμε το δικαίωμα της επιλογής. Ας το ασκήσουμε καταδικάζοντας αυτούς που πρέπει. "Μαύρο", λοιπόν στον Παπακωνσταντίνου πολίτες της Ανατολικής Αττικής

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Exei shmasia pou to les esu. Mpravo

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")