ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

''ΒΑΡΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΙΑ...''

  • γράφει ''ο πιο πιστός φίλος του σκύλου''
Υποψιάζομαι συνωμοσία Κυβέρνησης-Καιρού για να αποπροσανατολίζομαι. 
 Συμβάλλει και η έλλειψη διακοπών. Νοητά ταξίδια που με ζαλίζουν και με ταλαιπωρούν. 39αρια που με αποχαυνώνουν. Πηγαινέλα στους άδειους δρόμους της Αθήνας. Άδεια καταστήματα με 60% εκπτώσεις. Επαναλήψεις ''Κωνσταντίνου και Ελένης'' για 86η σεζόν. Με αγωνία περιμένω πότε θα ξαναδώ ''το μικρό σπίτι στο λιβάδι''... Δεν βρέχει ποτέ και πουθενά. Αντίθετα καίγεται παντού το πελεκούδι. 
Υπάρχει μια χώρα που κατοικείται. Με μαθηματική ακρίβεια το πιστεύω αυτό. Αλλά όλοι είναι κάπου κρυμμένοι. Αραγμένοι. Νυσταγμένοι. Παραιτημένοι. Ηθελημένα ξεχασμένοι. Το τηλέφωνο δεν χτυπάει ποτέ. Όλοι έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν. Ή κάτι άλλο που δεν είμαι ''εγώ''. Αν υποψιαστώ ότι με ξέγραψαν και με λησμόνησαν θα πεθάααανω... 
Στην τηλεόραση όλοι σέρνονται. Με το ζόρι πάνε κάθε πρωί στα κανάλια. Ακόμα και η πρόγνωση του καιρού κι αυτή ακόμα μοιάζει με επανάληψη. Διαστροφή: είναι ένα κανάλι (δεν σου λέω ποιο) που δείχνει τα ξημερώματα επανάληψη των ειδήσεων!!!! Στο σταυρό που σου κάνω! Να ξυπνάς κάθε πρωί και να βλέπεις τα ίδια ''νέα'' ξανά και ξανά, μέχρι να τα χορτάσεις! Ή να τα χωνέψεις! Ή να τα συνειδητοποιήσεις... Με τρόμο... Σαν να βρίσκεις στο εξοχικό μια παλιά εφημερίδα και να την ανοίγεις κάθε πρωί για να...ενημερωθείς! Ή σαν να το νιώθεις ότι σου έρχεται το Αλτσχάιμερ και το...μενού να περιλαμβάνει μόνο ειδήσεις! 
Διαβάζω βιβλία για να ξεχνιέμαι. Κι όχι για να περνάει ο καιρός. Γιατί δεν θέλω που περνάει. Όχι μόνο ''γενικώς'' δεν θέλω που περνάει, αλλά και ''ειδικώς''... 
Γιατί εκεί που μοιάζουν όλα ''σχεδόν'' φυσιολογικά, είναι σίγουρο πως υπάρχει το...γνωστό ''δίδυμο'' που παραμονεύει: Η-Κυβέρνηση-και-ο-Καιρός... Παραφυλάνε και τα δυο αυτά ''στοιχειά'' για να με ξεκάνουν. Εκεί γύρω στον Σεπτέμβρη, θα ξεσπάσουν οι καταιγίδες. Οι μουσώνες. Τα τσουνάμια. Θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα ορμήσουν κατά πάνω μου. Και θα με καταπιούν. Θα με εξαφανίσουν. Έτσι ξαφνικά, θα πέσει η θερμοκρασία κοντά στο μηδέν. Κι ύστερα θα νομίζω ότι δεν ήταν ποτέ καλοκαίρι. Η ιδέα μου ήταν μόνο. Είχα πάει μια φορά στην Έρημο. Κι όλο νόμιζα πως έβλεπα θάλασσα. Κι ήταν μόνο δρόμος. Έρημος και δρόμος. Αντικατοπτρισμός. 
Όλη αυτή η ''ησυχία'' είναι αντικατοπτρισμός. Πλάνη. Και μην ξεγελιέσαι. Και με τη συσσωρευμένη κακία μου, που προκύπτει εξαιτίας του ότι δεν έχω πάει -ακόμα- διακοπές, έχω να σου πω μόνο τούτο και θυμήσου με:  
Από Σεπτέμβρη αρχίζουν φίλε μου ''τα μπάνια του Λαού''... ''Λίζα! Θα ρθεις; Θα κάνουμε μπανάνα''!...
Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")