ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. ΣΚ. ΩΡΩΠΟΥ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
Στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών του Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ., ανέστειλε την λειτουργία του το Παράρτημα Σκ. Ωρωπού, από 4 Μαρτίου 2013.
Οι υπηρεσίες του Παραρτήματος μεταφέρονται στο Τοπικό Υποκατάστημα Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. Αγ. Στεφάνου, από το οποίο, πλέον, θα εξυπηρετούνται οι συναλλασσόμενοι με το Ίδρυμα.
Δικαιολογημένη η ανησυχία των χιλιάδων ασφαλισμένων και εργοδοτών της ευρύτερης περιοχής, γι΄ αυτήν την εξέλιξη, δεδομένης της απόστασης, η οποία συνεπάγεται επιπλέον έξοδα και ταλαιπωρία.
Η Διοίκηση του Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. κατανοώντας τις αρνητικές συνέπειες για τους πολίτες και επιδεικνύοντας την ευαισθησία που απαιτείται, αφού ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός φορέας της Χώρας οφείλει να είναι κοντά στον πολίτη, αποφάσισε την λειτουργία στον Δήμο Ωρωπού, ενός Γραφείου Ασφάλισης.
Απευθύνθηκε στον Δήμο Ωρωπού, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και παραχώρησε στο Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. αίθουσα σε Δημοτικό κτίριο και κάθε δυνατή συνεισφορά, προκειμένου να λειτουργήσει άμεσα το Γραφείο Ασφάλισης Ωρωπού.
Μέχρι την έναρξη λειτουργίας του νέου Γραφείου Ασφάλισης το Τοπικό Υποκατάστημα Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. Αγ. Στεφάνου, διαθέτει δύο υπαλλήλους, οι οποίες παραμένουν στο παλιό κτίριο και εξυπηρετούν τους συναλλασσόμενους, παραλαμβάνοντας τα έγγραφά τους και διαβιβάζοντας τα στο Τοπικό Υποκατάστημα Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. Αγ. Στεφάνου, χωρίς να χρειάζεται – στις περισσότερες περιπτώσεις – η αυτοπρόσωπη παρουσία των συναλλασσομένων στον Αγ. Στέφανο.
 Από τις αρχές του Απριλίου το Γραφείο Ασφάλισης Ωρωπού θα λειτουργεί σε Δημοτικό κτίριο και θα εξυπηρετεί τους συναλλασσομένους με τον ίδιο τρόπο.
Σε περίπου ένα δίμηνο, όταν το Γραφείο θα διαθέτει πλέον το απαραίτητο λογισμικό, οι βασικές εργασίες (βιβλιάρια Υγείας, Παροχές, χορήγηση ασφαλιστικής ενημερότητας κ.λ.π.) θα γίνονται επιτόπου, όσες δεν μπορούν να γίνουν θα αποστέλλονται υπηρεσιακά στο Τοπικό Υποκατάστημα Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. Αγ. Στεφάνου και θα επιστρέφουν υπηρεσιακά και μόνο ιδιαίτερες περιπτώσεις θα απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία των συναλλασσομένων στον Αγ. Στέφανο.
Το Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ., κατ΄ αυτόν τον τρόπο, θα συνεχίσει να είναι κοντά στους συναλλασσόμενους με αυτό, εργαζόμενους και εργοδότες, όπως κάνει χρόνια τώρα.
ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")