ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2007

6Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΒΑΡΝΑΒΑ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 6η Ανάβαση Βαρνάβα, από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α.) στην Παραλία Βαρνάβα. Η Ανάβαση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου και υπήρξε μεγάλη συμμετοχή αγωνιζομένων. Ο καιρός ήταν θαυμάσιος και οι συμμετέχοντες είχαν κέφια, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που είχαν έρθει από όλα τα μέρη της Αττικής, να παρακολουθήσουν ένα όμορφο θέαμα.

Ένας αναγνώστης του blog έγραψε:

Καλα ρε πλακα μας κανετε?Σε ποια αναβαση ειχατε παει εσεις???Παρτε κατι ψιλα σε site που βρηκα που μας κραζουν και γελανε με την παρτη μας και ξαναγραφτετο.1.http://www.seatnet.gr/forum/viewtopic.php?t=2256&start=20&sid=8a96211be163e4a69c497d79795c95b6 2.http://news.pathfinder.gr/automoto/car/396382.html. Με συγχωρειται για την οξεια κριτικη γνωριζω οτι εχετε παραγει και πολυ σημαντικα εργα τα οποια δεν αμφισβητω σε καμια περιπτωση αλλα οσον αφορα στην αναβαση δεν ειναι μονο η δικη μου αποψη αλλα και η συντριπτικη πλεοψηφια του διαδικτυου...Βρειτε μου ενα site που να λεει κατι θετικο εστω ενα!Θα διατηρισω την ανωνιμια μου για την αποφυγη εντασεων και ατυχων συγχεσεων.
Με εκτιμηση,
ενας νεος του χωριου σας.

Αγαπητέ φίλε έχεις δίκιο. Συνεβησαν κωμικοτραγικές καταστάσεις από την φαεινή ιδέα της Κοινοτικής Αρχής να επιβάλλει "εισητήριο" στους θεατές.
Διαμαρτυρήθηκα κι εγώ, αλλά η απάντηση ήταν 'οτι "είναι πραιρετικό".
Όμως αυτή η ανόητη κίνηση της Δημοτικής Αρχής δεν νομίζω ότι χαρακτηρίζει το χωριό μας και τους κατοίκους του.
Θεωρώ λοιπόν υπερβολικούς τους χαρακτηρισμούς που διάβασα στο διαδίκτυο, όμως επειδή σ΄ αυτόν τον χώρο πρέπει να λέμε την αλήθεια και μόνο, αναρτώ τα σχετικά link.
Αν θες διατήρησε την ανωνυμία σου, αλλά να ξέρεις ενστάσεις δεν πρόεκιται να υπάρξουν.
Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")