ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ

"Βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο. Οι από εδώ και πέρα κινήσεις μας πρέπει να είναι προσεκτικά σχεδιασμένες, καλά συντονισμένες και δυναμικές.
  • Οι αποφάσεις πρέπει να παίρνονται στο Διαδημοτικό Όργανο και στην συνέχεια να επικυρώνονται από τα Δημοτικά και Κοινοτικά και να γνωστοποιούνται στους πολίτες μέσα από Λαϊκές Συνελεύσεις.
  • Πρέπει να δημιουργηθεί μία ολιγομελής επιτροπή (2 - 3 μέλη) τα οποία θα σχεδιάζουν συντονίζουν σε πρακτικό επίπεδο τις κινητοποιήσεις που θα αποφασίζει το διαδημοτικό Όργανο.
  • Με την βοήθεια πανό, ανακοινώσεων,φωτεινών πινάκων, λαϊκών συνελεύσεων, αφισών πρέπει να τονωθεί το αγωνιστικό φρόνημα των κατοίκων.
  • Πρέπει να υπάρξει καλά σχεδιασμένη επικοινωνιακή πολιτική, ώστε να περάσει στην κοινωνία η θέλησή μας να αγωνισθούμε μέχρι εσχάτων και με όποια συνέπεια για την αποτροπή της καταστροφής.
Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο συμφωνώ με την κινητοποίηση στον Αγ. Στέφανο, υπό την προϋπόθεση ότι θα ληφθεί απόψε η απόφαση για τον χρόνο και τον χώρο και θα επικυρωθεί μέσα στην εβδομάδα που έρχεται από τα Δημοτικά, Κοινοτικά Συμβούλια.
Η αντίσταση στα σχέδια για δημιουργία Χωματερής στο Γραμματικό αφορά όλην την περιοχή και κατά συνέπεια θα πρέπει να ενεργοποιηθούν περισσότερο ο Δήμαρχος Μαραθώνα και ο Πρόεδρος Κοινότητας Βαρνάβα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")