ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ

Κυρία Μεριβάκη

Επί σειρά ετών ήσασταν η Διευθύντρια του Δημοτικού μας Σχολείου κι ακόμη περισσότερα χρόνια Δασκάλα του. Όλα αυτά τα χρόνια εκατοντάδες παιδιά του χωριού μας μαθήτευσαν κοντά σας, ξεκίνησαν μαζί σας τα πρώτα τους βήματα στην γνώση, βγήκαν απ΄ το σπίτι τους και εντάχθηκαν σε μια κοινωνική ομάδα, την τάξη.

Είμαι βέβαιος ότι αντιμετωπίσατε δύσκολες καταστάσεις, ιδιαίτερα τα πρώτα σας χρόνια. Σε μια κλειστή, τότε, κοινωνία η Δασκάλα ήταν πότε φόβητρο (θα το πω στην δασκάλα), πότε κρινόμενη αρνητικά (αυτά σου έμαθε η δασκάλα σου;), πότε η «αίρουσα τις αμαρτίες» των γονέων (εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα δασκάλα τι κάνει;) και πότε (λίγες φορές) σεβάσμιο πρόσωπο (Πρόεδρος, Παππάς, Δάσκαλος).

Είμαι βέβαιος ότι κάνατε μεγάλη προσπάθεια, ότι αγαπήσατε αυτό το χωριό και τα παιδιά του, ότι δώσατε πολλά από τον εαυτό σας για το Σχολείο μας, ότι παλέψατε για την πρόοδο των παιδιών μας και καμαρώσατε τις όποιες επιτυχίες τους. Δεν σκοπεύω, υμνολογώντας σας, να πω ότι πετύχατε σε όλα. Ίσως κάνατε και λάθη, ίσως δεν πετύχατε κάποιους στόχους, ίσως δυσαρεστήσατε κάποιους. Όμως δεν μπορώ να μην σας αναγνωρίσω ότι σταθήκατε πάντα στο ύψος των περιστάσεων, με αξιοπρέπεια και αρχές, με επίγνωση του ρόλου σας.

Η συνεργασία μας, ως Προέδρου του Συλλόγου Γονέων παλαιότερα κι ως Προέδρου της Κοινότητας πρόσφατα, ήταν άριστη και εποικοδομητική και νομίζω ωφέλησε το Σχολείο μας, τα παιδιά μας και κατ΄ επέκταση το χωριό μας. Μπορούσα να βασίζομαι σ΄ εσάς και να προωθούνται έτσι με θετικό τρόπο τα ζητήματα που αφορούσαν το Σχολείο μας. Ελπίζω την ίδια άποψη να έχετε κι εσείς.

Σήμερα που αποχωρείτε από την θέση της Διευθύντριας, παρ΄ ότι δεν είμαι – προ πολλού- γονέας μαθητών του Σχολείου μας, ούτε Πρόεδρος αυτής της Κοινότητας, λυπάμαι. Λυπάμαι πραγματικά, γιατί θεωρώ ότι είχατε ακόμη πολλά να προσφέρετε. Δυστυχώς άλλα κριτήρια πρυτανεύουν σήμερα. Είναι χαρακτηριστικό των καιρών μας.

Θεωρώ ότι πρέπει να είστε υπερήφανη. Υπερήφανη για το έργο σας, την στάση σας, την πρακτική σας.

Από την πλευρά μου, αισθάνομαι την υποχρέωση, ως δημόσιο πρόσωπο, να σας ευχαριστήσω για την προσφορά σας στον τόπο μας και για την άψογη συνεργασία μας και ως πατέρας για την αγωγή και τις γνώσεις που δώσατε στα παιδιά μου.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Κόλλιας Π. Γιώργος

πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Βαρνάβα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")