ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2008

2008. ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ;

Τον Ιούνιο του 2007 μια ομάδα εθελοντών και μετά από πρωτοβουλία τριών Κοινοτικών Συμβούλων, βλέποντας την αδυναμία της Κοινοτικής Αρχής να οργανώσει το δίκτυο Πυροπροστασίας της Κοινότητας, οργανώθηκε κατάστρωσε σχέδιο δράσης και από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τέλος Αυγούστου κάθε βράδυ έκανε νυχτερινή περιπολία σε όλη την έκταση του Βαρνάβα. Ήταν η Εθελοντική Ομάδα Πυροπροστασίας Βαρνάβα.
Η Κοινοτική Αρχή συρόμενη, περί τα μέσα Ιουλίου ανέλαβε τον συντονισμό της Πυροπροστασίας και η Εθελοντική Ομάδα εντάχθηκε άμεσα στον σχεδιασμό της Κοινότητας.
Το τι έγινε τότε δεν λέγεται.
Οι κατηγορίες ενάντια στην Εθελοντική Ομάδα από τον Πρόεδρο, τους συμβούλους του και τους αυτόκλητους υπερασπιστές του έπεφταν βροχή.
Τι για διασπαστές ακούσαμε.
Τι για αντιπολιτευτικές λογικές ακούσαμε.
Τι για ύποπτες (;) μεθοδεύσεις ακούσαμε.
Όμως το έργο έγινε. Όμως η Κοινοτική Αρχή αναγκάστηκε να αφήσει την ολύμπια αδιαφορία της και ενεργοποιήθηκε -στο μέτρο που ενεργοποιήθηκε - και έτσι ο Βαρνάβας είχε προστασία.
Φέτος;
Φέτος η Εθελοντική Ομάδα Πυροπροστασίας έκρινε ότι, με βάση την περσινή εμπειρία, έπρεπε να αφήσει την πρωτοβουλία στην Κοινοτική Αρχή. Για να μην κατηγορηθεί και πάλι ότι "αντιπολιτεύεται" τον αδιάφορο Πρόεδρο.
Οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι που πέρσι συμμετείχαν στην Εθελοντική Ομάδα έγκαιρα έθεσαν το ζήτημα στο Κοινοτικό Συμβούλιο και ....περίμεναν. Κι ακόμη περιμένουν. Εν τω μεταξύ τελειώνει και ο Ιούλιος, εν τω μεταξύ καίγονται τα πάντα γύρω μας (Κάλαμος, Ωρωπός, Μαλακάσα, Ραφήνα), εν τω μεταξύ η Πολιτική Προστασία μιλά για ένα από τα πιο επικίνδυνα καλοκαίρια.
Και το χειρότερο ακούσαμε αυτές τις ημέρες και το φοβερό: Καλά ο Πρόεδρος, ο Γιώργος ο Κόλλιας τι κάνει;
Δηλαδή πέρσι ευθυνόταν γιατί "έκανε αντιπολίτευση" με το να δημιουργήσει, μαζί με άλλους Συμβούλους και πολίτες, την Ομάδα Φύλαξης και φέτος ευθύνεται γιατί δεν έκανε πάλι αυτό για το οποίο κατηγορήθηκε!
Ο τέλειος παραλογισμός!
Η Κοινοτική μας Αρχή προφανώς έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στην βοήθεια του Θεού.
Η Δημοτική Κίνηση "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" της οποίας είμαι επικεφαλής κυκλοφόρησε αφίσα διαμαρτυρίας και θα ζητήσει σύγκλιση του Κοινοτικού Συμβουλίου για το ζήτημα.
Μέχρι τότε...ας μας βοηθήσει ο Θεός!


Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")