ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2008

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ "ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟ"

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα διαβάζοντας το post "ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ; ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΕΣ; επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον συντάκτη αυτού του blog διαμαρτυρόμενος για όσα αναφέρονται στο σχόλιο.
Αφού ζήτησε "να μην επηρεάζομαι από την επικαιρότητα", ανέφερε ότι τέτοιες δημοσιεύσεις δυσφημούν τον Βαρνάβα και δίνουν αφορμή σε κάποιους άλλους να "κάνουν σχόλια". Τέλος θεώρησε πιο σωστό "να τον έπαιρνα ένα τηλέφωνο να ενημερωθώ " και να μην βασίζομαι σε "φήμες", ενώ οι συζητήσεις αφορούν ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο" για τον Βαρνάβα, το οποίο φυσικά θα εγκριθεί από το Κοινοτικό Συμβούλιο.
Αφού δηλώσω, για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί ότι είμαι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Κοινότητα Βαρνάβα, έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Α. Αντί να χρεώνεται τηλέφωνα θα μπορούσε κάλλιστα να απαντήσει μέσω του blog, μέσα από μια αληθινή διαδικασία δημοσίου διαλόγου, αφού τα θέματα αυτά δεν αφορούν μονάχα αυτόν κι εμένα, αλλά ολόκληρο το χωριό.
Β. Είναι προφανές ότι αν τον ενδιέφερε η σωστή πληροφόρηση των μελών του Κοινοτικού Συμβουλίου, δεν θα περίμενε, μετά την διάδοση των φημών, να τον πάρω τηλέφωνο, ή κάθε τόσο να τον παίρνω τηλέφωνο στο στύλ "καλημέρα Πρόεδρε συνέβη τίποτα σήμερα;" αλλά θα επικοινωνούσε ο ίδιος με τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου προκειμένου να τα ενημερώσει για τα σημαντικά - τουλάχιστον- ζητήματα.
Γ. Ακόμη και μετά την ενημέρωση τα ερωτήματα που τέθηκαν στο προηγούμενο post παραμένουν αναπάντητα. Δηλαδή "Γιατί μυστικές συναντήσεις και διαπραγματεύσεις;" - "Γιατί όχι ανοιχτή δημόσια διαδικασία διαβούλευσης;"
Για την ιστορία ο "ιδιώτης επενδυτής - πολιτικός φίλος" του Προέδρου ονομάζεται ΖΙΩΓΑΣ.
Τέλος μία παρατήρηση στον κ. Πρόεδρο:
Δεν είναι σωστό κύριε Πρόεδρε από την μιά να ισχυρίζεσαι ότι "δεν υπάρχει τίποτα κρυφό" κι απ΄την άλλη να διερευνάς σχετικά με το από που πληροφορήθηκα την συνάντησή σας. Ζούμε σε ανοιχτή κοινωνία και οι πληροφορίες κυκλοφορούν (και μέσω της "αγοράς").
Προσοχή λοιπόν όχι στις "διαρροές", αλλά στις "επαφές".
Εμείς πάντως, θα είμαστε εδώ.
"Δια παν ενδεχόμενο"
Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")