ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

ΚΥΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ "ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ" Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ

Μετά από δύο χρόνια αδράνειας ο Πρόεδρος του Βαρνάβα άρχισε να βάζει αναπτυξιακούς στόχους, με πρώτο την κατασκευή στον Βαρνάβα Χώρου Φύλαξης Αδέσποτων Σκύλων.
Συγκεκριμένα ο Σύνδεσμος 21 Δήμων Β. & Β.Α. ΑΘΗΝΑΣ, με ένα έγγραφό του προκλητικό και προσβλητικό ζητά την παραχώρηση από την Κοινότητα 10 στρεμμάτων για την κατασκευή του κυνοτροφείου για τα αδέσποτα σκυλιά της Αθήνας.
Το έγγραφο είναι προκλητικό και προσβλητικό γιατί:
Α. Νομίζοντας ότι απευθύνονται σε άσχετους αναφέρουν ψευδώς ότι αποτελούν Σύνδεσμο 21 Δήμων Βόρειας και Βορειανατολικής ΑΤΤΙΚΗΣ, ενώ είναι Σύνδεσμος 21 Δήμων Βόρειας και Βορειανατολικής ΑΘΗΝΑΣ, υποτιμώντας την νοημοσύνη μας, προφανώς για να ευαισθητοποιηθούμε θεωρώντας ότι είναι "δικοί μας" Δήμοι.
Β. Αναφέρουν ότι ανάλογη δραστηριότητα έγινε στο ΣΧΙΣΤΟ (χώρος παλιάς χωματερής) και λειτουργεί χωρίς προβλήματα και όχληση. Συγκρίνουν δηλαδή την παλιά χωματερή με τα μέρη του Βαρνάβα.
Γι΄ αυτό και στην συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου δήλωσα ότι ο Πρόεδρος έπρεπε, όχι να φέρει το θέμα στο Κοινοτικό Συμβούλιο, αλλά να επιστρέψει άμεσα το προκλητικό αυτό έγγραφο ως απαράδεκτο.
Επί της ουσίας τώρα.
Θεωρούμε ότι ο Βαρνάβας έχει ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ αναπτυξιακή προοπτική: την ΗΠΙΑ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Αυτή είναι η θέση μας και πιστεύαμε μέχρι τώρα ότι αυτήν την θέση είχαν και οι άλλες παρατάξεις.
Σ΄ αυτήν την προοπτική δεν "χωρούν" οχλούσες και ρυπογόνες δραστηριότητες, όπως είναι και η προτεινόμενη.
Καλούμε τους Πολίτες του Βαρνάβα να αντιδράσουν ΔΥΝΑΜΙΚΑ και να μην επιτρέψουν στο Πρόεδρο να υποβαθμίσει τον τόπο μας. Δηλώνουμε ότι τέτοιες δραστηριότητες θα μας βρουν απέναντι.
Θα επανέλθουμε.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ο Πρόεδρος του Βαρνάβα ανακοίνωσε τον αναπτυξιακό του στόχο, δηλαδή την κατασκευή Χώρου Φύλαξης Αδέσποτων Σκύλων της Αθήνας. Αν ηταν της γειτονιάς μας κατω απο αυστηρές προυποθέσεις μπορεί να μην ειχαμε αντίρρηση , αλλα της Αθήνας πάει πολύ. Ειναι μια οχλούσα και ρυπογόνα δραστηριότητα, που περιλαμβάνει πολλους κινδύνους υγείας, εκτός απο την υποβάθμιση της περιοχής μας, ως νεκροταφείου χιλιάδων ζώων. Αγαπάμε πολύ τα ζώα, αλλά ας βρούνε χώρους κοντά σε χωματερές οπως η αντίστοιχη του Σχιστού που λειτουργεί χωρις προβλήματα και οχληση.

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")