ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο, 7 Μαρτίου 2009

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 5/3/2009: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2009

Επιτέλους.
Ο Βαρνάβας (τελευταία Κοινότητα από όλες) απέκτησε Προϋπολογισμό, έστω και καθυστερημένα!
Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατασταση στον Βαρνάβα θεωρείται επιτυχία!
Και το θετικό αποτέλεσμα ήρθε όταν ο Πρόεδρος της Κοινότητας κατάλαβε ότι και από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, αλλά και από την κοινή λογική, υποχρεούται να υλοποιήσει τις θέσεις και τις απόψεις της πλειοψηφίας του Κοινοτικού Συμβουλίου.
Βέβαια, πιστός στην μέχρι τώρα πρακτική του, χρειάστηκε πρώτα να υπάρξει αντιπαράθεση, σύγκρουση, ανταλλαγή όχι κολακευτικών εκφράσεων εκατέρωθεν, για να κάνει το αυτονόητο, αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει έστω και μια ώρα πριν την έναρξη του Κοινοτικού Συμβουλίου, να αποσύρει δηλαδή την πρόβλεψη 650.000 € στα ¨Εσοδα από πώληση κτήματος της Κοινότητας, κάτι που αρνείται η πλειοψηφία.
Να επισημάνουμε εδώ ότι η ευθύνη για αυτήν την καθυστέρηση, αν και επιχειρήθηκε από τον Πρόεδρο, χωρίς επιτυχία, να αποδοθεί στην πλειοψηφία του ΚοινοτικούθΣυμβουλίου, οφείλεται αποκλειστικά στον Πρόεδρο.
Σύμφωνα με τον Κώδικα η ψήφιση του Προϋπολογισμού έπρεπε να είχε εισαχθεί στο Κοινοτικό Συμβούλιο από το τέλος Οκτωβρίου 2008 (!) και εισήχθη τέλος Φεβρουαρίου 2009, δηλαδή μετά από 4 μήνες!
Ας είναι.
Τώρα θα δούμε τι μπορεί να κάνει. Αν θα μπορέσει δηλαδή να αναπληρώσει τα δύο χαμένα χρόνια, που πέρασαν χωρίς ούτε ένα έργο στον Βαρνάβα!
Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")