ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2009

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αναδημοσιεύουμε post του συντοπίτη μας ΜΙΧΑΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.
Τα σχόλια δικά σας.

Στην Κοινότητα Βαρνάβα έστειλα το παρακάτω μήνυμα με e-mail. Παρόμοιο μήνυμα θα στείλω και στο ΥΠΕΧΩΔΕ. Σκέφτηκα να δοκιμάσω και να δω αν άλλαξε κάτι.

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες της Κοινότητας Βαρνάβα,

Είμαι περίεργος να μάθω αν έχετε συνειδητοποιήσει ότι ολόκληρη η περιοχή έχει καταντήσει ένας απέραντος σκουπιδότοπος, μια απέραντη χωματερή (θα προτιμούσα να ήταν "ένα απέραντο φρενοκομείο" που είχε πει κάποτε ο Καραμανλής. Τουλάχιστο το φρενοκομείο έχει και τις ευχάριστες πλευρές του. Η χωματερή, όμως.). Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Βούλγαρης έχει περάσει από τους δρόμους, τα χωράφια και τα οικόπεδα που έχουν μετατραπεί σε χωματερή.

Πόσο λίγη άραγε, αίσθηση ντροπής και πόσο λίγο φιλότιμο πρέπει να διαθέτει κάθε αρμόδιος, πρόεδρος, αντιπρόεδρος και λοιποί σύμβουλοι, αλλά και απλός υπάλληλος της Κοινότητας με αρμοδιότητα το περιβάλλον, για να βλέπει ψύχραιμα να μεταβάλλεται το πανέμορφο χωριό μας σε σκουπιδότοπο! Και μην μου πει κανείς ότι δεν μπορείτε να συλλάβετε τους φορτηγατζήδες, αλλά και τους ασυνείδητους ντόπιους και περαστικούς, που τα αδειάζουν, όταν κεντρικές οδικές αρτηρίες, όπως, π.χ. περιφερειακός δρόμος προς παραλία, έχουν γεμίσει μπάζα και σκουπίδια. Και να ήταν μόνο αυτός ο δρόμος!!! ΟΛΟΙ οι δρόμοι και οι ρεματιές του Βαρνάβα είναι γεμάτοι από τα απόβλητα της καταναλωτικής
κοινωνίας. που εξέθρεψε το σύστημα.

Μήπως θα θέλατε να σας πω πως θα συλλάβετε τους ασυνείδητους φορτηγατζήδες; Απλώς: Μέσα στις τόσες και τόσες άχρηστες υπηρεσίες και οργανισμούς που διαθέτεται για να βολέψετε φίλους και συγγενείς, φτιάξτε και μια υπηρεσία που θα έχει σαν αποκλειστικό σκοπό την αστυνόμευση και προστασία του περιβάλλοντος από τους μπαζαδώρους φορτηγατζήδες και τους ασυνείδητους πολίτες. Αυτοκίνητα και δίτροχα χωρίς διακριτικά, υπάλληλοι χωρίς στολές, εξοπλισμένοι με φωτογραφικές ή βιντεοκάμερες θα περιδιάβαζαν σε βάρδιες και θα ακολουθούσαν κάθε ύποπτο φορτωμένο με μπάζα όχημα. 'Όποιος συλλαμβάνεται να ξεφορτώνει μπάζα χάνει την άδειά του για ένα χρόνο και σε περίπτωση υποτροπής για πάντα! Νομίζετε ότι με αυτές τις ποινές θα υπήρχε έστω κι ένας να το διακινδυνεύσει;

Πρέπει να κηρύξετε πόλεμο κατά των μπάζων και των σκουπιδιών, κύριοι υπεύθυνοι του Βαρνάβα (;;;) και του ΥΠΕΧΩΔΕ. Το άδειασμα των μπάζων δεν είναι αντιστρεπτή διαδικασία και για να αντιστραφεί έχει τρομερό κόστος! Κι ο πόλεμος χρειάζεται σύνεση, ενδιαφέρον, πάθος γιαυτό που πολεμάς, σοβαρότητα και ευσυνειδησία.

Τι άλλο να πω! Είμαι περίεργος να δω πως θα μου απαντήσετε, για να το ενσωματώσω στο Email μου προς το Υ.Π.Ε.Χ.Ω.Δ.Ε.

Με φιλικούς (παρ' όλ' αυτά.) χαιρετισμούς,

Μ. Αποστολόπουλος

Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")