ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009

ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Πέρα από τα καθημερινά (πολιτικά, κοινοτικά, κοινωνικά) που μας απασχολούν και μας «βασανίζουν», υπάρχει και η υπόλοιπη ζωή μας.

Υπάρχει μαζί της και η μουσική, το θέατρο, ο κινηματογράφος.

Σήμερα έχω μια μουσική πρόταση. Μια πρόταση που συνδυάζει θεατρική και μουσική σκηνή, όπου συνυπάρχει το γέλιο, το τραγούδι, η πρόζα, στοιχεία από πολιτικό καμπαρέ.

Ο τίτλος του προγράμματος είναι «ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ».

Για μας τους παλιότερους θυμίζει το θρυλικό «Αχ Μαρία» της δεκαετίας του ΄80. Τότε που ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς έστηναν μια θεατρική παράσταση με μικρά σκετς και πολλά τραγούδια σε έναν χώρο ζεστό και όμορφο. Τότε που – νεολαίοι εμείς- κατεβαίναμε με τα φορτηγάκια – πάλι καλά που υπήρχαν και αυτά- στην Αθήνα από τον Βαρνάβα, για να ζήσουμε απίθανες στιγμές.

Στο τωρινό πρόγραμμα, εκτός από τους πιο πάνω, συμμετέχουν και οι Λάκης Παπαδόπουλος (Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ) και Ραλλία Χρηστίδου.

Κρατάω το «σύνθημα» του προγράμματος: «Να επικαλεστούμε ό, τι έχει μείνει από την εφηβεία μας, να ξαναβρεθούμε με τις αναμνήσεις μας και να τις κάνουμε πράξεις στην πενταήμερη …Θέλουμε τον κόσμο μας σε αυτήν την εκδρομή παρέα».

Και καλώ όσοι νοιώθουν ακόμη – στην ψυχή – έφηβοι, αλλά και όσους είναι πράγματι έφηβοι να συναντηθούμε στην ΑΚΤΗ στην οδό Πειραιώς. Οι παλιοί θα θυμηθούμε και οι νέοι θα βιώσουν τι σημαίνει καλή ελληνική μουσική και ποιότητα.

  • ΑΚΤΗ στην οδό Πειραιώς από 23/10/2009

Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")