ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

'ΝΤΑΛΑΡΑΣ-ΝΤΑΛΑΡΑΣ-ΝΤΑΛΑΡΑΣ...''

  • γράφει ''ο πιο πιστός φίλος του σκύλου''
Με την...ιστορική πλέον φράση: ''μου περισσεύουν τρία εκατομμύρια δραχμές! Νταλάρας-Νταλάρας-Νταλάρας!'', έκλεισε ο απολαυστικός Τζίμης Πανούσης, πριν αρκετά χρόνια, τον πρώτο κύκλο της διαμάχης του με τον Γιώργο Νταλάρα. 
Από τότε, κύλησε πολύ νερό στον μύλο, αλλά ένα είναι το σίγουρο: οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Ενδεχομένως, με τα χρόνια, κάποιοι κουράζονται, υποχωρούν, φιλοσοφούν, κάποιοι άλλοι διαβρώνονται, πορώνονται, λιποτακτούν, αλλά ''η βάση'' παραμένει η ίδια. 
Εγώ πάντως, με το ίδιο πάθος, υπήρξα θαυμαστής και των δυο. Από τις συναυλίες του Νταλάρα έφευγα συγκινημένος κι επαναστάτης κι από τις συναυλίες του Πανούση έφευγα ξεκαρδισμένος στα γέλια. 
Ως εδώ. Για το καλλιτεχνικό τους ταπεραμέντο, τους ακολουθούσα και τους δυο. Όχι για τις προσωπικές τους απόψεις.
 Αλλά, ρε φίλε Γιώργο, όσο περνούσαν τα χρόνια, εσύ έχανες τη μπάλα. Δημοσιοσχετίστικες οι κινήσεις σου, προμελετημένες και σκόπιμες οι εμφανίσεις σου, άρχιζες να απομακρύνεσαι από τους αρχικούς σου στόχους, τους στόχους ενός ''σκέτο'' καλλιτέχνη. 
Για πότε ''πάγωσε η τζιμινιέρα'' Γιώργο μου και μετουσιώθηκε σε ''πέφτεις σε λάθη, τι έχεις πάθει'', ούτε που το κατάλαβες ή μόνο εμείς υπήρξαμε μάρτυρες αυτής σου της μετάλλαξης;... 
''Καλλιτέχνης θα πει'' Γιώργο, εκείνος που είναι ταπεινά αφιερωμένος στην τέχνη του κι όχι μόνο δεν εμπλέκεται σε ίντριγκες, αλλά δεν ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ σε κανέναν να του αλλάξει το status, έστω κι αν πρόκειται ακόμα και για την ίδια του τη γυναίκα! 
Αν με γνώριζες προσωπικά βέβαια, θα ήξερες ότι είμαι της σοφής άποψης ότι ''αν δεν ταιριάζεις, δεν συμπεθεριάζεις'' κι αυτό -εν προκειμένω- δεν το θεωρώ καθόλου τιμητικό για σένα. Υιοθετώντας μάλιστα τα λόγια ενός blogger, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η άποψη ότι ''την Άννα Νταλάρα, πρώτα την μάθαμε σαν ξαδέρφη του Ραγκούση κι ύστερα σαν γυναίκα του Γιώργου Νταλάρα''. 
Θα μου πεις ''ε, και;'' Ε, όχι ''ε, και'' κύριε Γιώργο μας! Γιατί αν εσείς, σαν ζευγάρι, βαλθήκατε να αντικαταστήσετε στα κοινωνικά δρώμενα, το δίδυμο ''Τόλη-Άντζελας'', θα σου έλεγα ότι, αν μη τι άλλο, ο Τόλης έμεινε πολύ πιο πιστός στο ρόλο του. ΕΓΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ! Γιατί απο ''το φεγγάρι πάνω Θεέ μου'' στα μπουζούκια εν μέσω πιάτων και γαρύφαλλων, ως το ''λιώνουν τα νειάτα μας στη βιοπάλη'' σε μια φτωχογειτονιά στα Καμίνια, η απόσταση είναι ''μια αιωνιότητα και μια μέρα'' κύριε Γιώργο μας!... 
Κι αν εσύ φεύγοντας απ' τα Καμίνια, δε βλέπεις την ώρα πότε να βουλιάξεις στην πισίνα σας στο ''φιλέτο'' της Αντιπάρου, και να αποτινάξεις από πάνω σου τη μούχλα των χαμόσπιτων, ε, τότε ΝΑΙ, υπάρχει θέμα!... ''Προσφυγιά και φτώχεια και στο βάθος κήπος'' που λέει κι ο ''φίλος'' σου ο Τζιμάκος... Στο χωριό μου αυτό το λένε ''υποκρισία'' ξέρεις.
 Όχι, δεν σου αξίζουν τα γιαούρτια, για κανέναν δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται αυτός ο τρόπος αντίδρασης άλλωστε. Αλλά, μήπως να το σκεφτόσουν καλύτερα και να κατέβαινες σε κανά μαγαζί προς ''παραλιακή'' μεριά καλύτερα;... Αν μη τι άλλο, θα ξέραμε με ποιον θα είχαμε να κάνουμε! Άσε που μέσα στη γενικότερη ανωμαλία μας ως έθνος, κάτι τέτοιες ιντριγκαδόρικες ιστορίες, μάς ξυπνούν το ψυχοπονιάρικο μέσα μας κι είμαστε ικανοί να σου έχουμε ανεβάσει τον ''τζίρο'' αυτές τις μέρες στον ραδιοφωνικό ''αέρα'' και όχι μόνο! Έτσι, ένα μικρό δωράκι από μας βρε αδερφέ! Να δούνε κι άλλο γκαζόν οι κήποι σας, να δούνε κι άλλα υδρομασάζ οι μπανιέρες σας, να δούνε κι άλλα ευρουδάκια οι ΗΔΗ παχυλές καταθέσεις σας, να αγοράσει κι η Αννούλα καμμιά ''louis vuitton'' παραπάνω! Τέτοιοι μαλάκες είμαστε εμείς οι ''νεόπτωχοι''... 
Διότι, ως γνωστόν σ' αυτήν τη χώρα ''η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμηση, αρκεί να λένε σωστά το όνομά σου''! Καλά το παίζετε το παιγνιδάκι σας ''Οικογένεια Νταλάρα-το γένος Ραγκούση''... ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;; Πότε θα πάψουμε επιτέλους να γοητευόμαστε απο ΑΝΔΡΟΓΥΝΑ, δίδυμα ενός διεφθαρμένου πολιτικο-καλλιτεχνικού συστήματος, που το μόνο τους χάρισμα υπήρξε ''ένας μπάρμπας στην Κορώνη'', άντε κι ένας ξάδερφος στην Πάρο;;;... 
Στην τελική, μόλις συνειδητοποίησα ότι σου κάνω ΚΙ ΑΛΛΗ διαφήμηση και ότι παρα-ασχολήθηκα με το ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ σόι σου!!! 
Ε, ΟΧΙ ΠΙΑ! 
''ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ''!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")