ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΣΕ ΙΚΑ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ


Συμμετέχουμε στην 3ωρη πανελλαδική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 από τις 11.30 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου, διεκδικώντας την μη απόλυση των εργαζομένων – συναδέλφων μας της 9Κ
Πρόκειται για επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 9Κ για την Αγροτική Τράπεζα, οι οποίοι υποχρεώθηκαν (χωρίς δικαίωμα επιλογής)  να αποδεχτούν το διορισμό τους στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, εδώ και δύο χρόνια και δεν έχουν καμία ευθύνη για τη διαδικασία της μεταφοράς τους στο ΙΚΑ.
Το ΙΚΑ, όπως πολύ καλά γνωρίζετε υποφέρει από την τραγική έλλειψη προσωπικού, γεγονός που αντανακλάται άμεσα στην τεράστια καθυστέρηση της απονομής σύνταξης, καθώς και στις εισπράξεις των εσόδων. Για το λόγο αυτό, άλλωστε επεδίωξε το διορισμό των υπαλλήλων αυτών, προκειμένου να καταστεί δυνατή η εύρυθμη λειτουργία του.
Σε πιθανή αποχώρηση τους, η κατάσταση που θα δημιουργηθεί στο ΙΚΑ θα είναι τραγική και θα επιβαρύνει όλους εμάς τους εργαζομένους.
Σας καλούμε μαζικά να συμμετάσχετε στην αυριανή κινητοποίηση και στις υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν,  μετά την απόφαση του Δ.Σ. της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ.
Δεν θα ανεχθούμε καμία απόλυση κανενός εργαζομένου στο ΙΚΑ, γιατί κανείς δεν περισσεύει.
Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")