ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2007

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΤΙΜΩΡΙΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Η Δημοτική Κίνηση "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" συνεχίζει να παρεμβαίνει στα δρώμενα της Βορειανατολικής Αττικής. Με αφορμή την πρωτοφανή ενέργεια του Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων & Κοινοτήτων Αττικής, να απαγορεύσει στον Δήμαρχο Μαραθώνα να αδειάσει στην Χωματερή των Λιοσίων σκπουπίδια που συνέλεξε από το Πευκόδασος Σχοινιά, από ευαισθησία και μόνο και χωρίς να έχει υποχρέωση, αφού το δάσος το διαχειρίζεται ειδικός Φορέας, εξέδωσε την παρακάτω Καταγγελία:

Η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ΒΑΡΝΑΒΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ

Πληροφορηθήκαμε ότι την Κυριακή 1 Ιουλίου 2007 ο Ενιαίος Σύνδεσμος Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α.) ο οποίος διαχειρίζεται την Χωματερή ων Λιοσίων, δεν επέτρεψε σε απορριμματοφόρα του Δήμου Μαραθώνα να αδειάσουν τα σκουπίδια που ο Δήμος είχε συγκεντρώσει από το Πάρκο του Σχοινιά, παρ΄ ότι δεν ήταν υπεύθυνος για την καθαριότητα του χώρου, αλλά από πραγματική ευαισθησία για το περιβάλλον.
Ξέρουμε ότι η ενέργεια αυτή, όπως και άλλες, αποτελούν «τιμωρία» του Δημάρχου για την στάση του ενάντια στην δημιουργία Χωματερής στο «Μαύρο Βουνό» Γραμματικού.
ΚΑΤΑΓΕΛΛΟΥΜΕ για την απαράδεκτη αυτήν ενέργεια τον Ενιαίο Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής και το Πρόεδρό του Δήμαρχο Κηφισίας κ. Χιωτάκη.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τον Δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ζαγάρη και τον συγχαίρουμε για την ξεκάθαρη και παλικαρίσια στάση του.
ΘΕΩΡΟΥΜΕ αδιανόητο – και μάλιστα στην σημερινή συγκυρία- ένας Δήμαρχος να δείχνει ευαισθησία καθαρίζοντας ένα Δάσος, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΈΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, προφυλάσσοντάς το από την καταστροφή και κάποιοι – στην ουσία – να υπονομεύουν αυτήν του την πράξη, για λόγους μικροπολιτικών συμφερόντων.
ΚΑΛΟΥΜΕ τα Συλλογικά Όργανα της Αυτοδιοίκησης, να πράξουν το αυτονόητο. Να στηρίξουν τον Δήμαρχο Μαραθώνα και να απαιτήσουν από τον Σύνδεσμο να δέχεται τα απορρίμματα του Δήμου Μαραθώνα.
ΚΑΛΟΥΜΕ το Νομαρχιακό Συμβούλιο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατ. Αττικής με ψήφισμά του να στηρίξει τον Δήμαρχο Μαραθώνα.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους Δημάρχους και Κοινοτάρχες της Ανατ. Αττικής να πάρουν θέση. Αύριο μπορεί να είναι η σειρά τους!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
Γιώργος Κόλλιας
πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Βαρνάβα




Trackbacks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")