ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΙΝ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΑΡΝΑΒΑ: "ΕΔΩ Ο ΠΑΠΠΑΣ..ΕΚΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ"

Συνέβη και αυτό στο Βαρνάβα!
Ενώ τα προβλήματα του τόπου αντί να επιλύονται οξύνονται...
Ενώ η Κοινότητα δεν διοικείται πλέον...
Το Κοινοτικό Συμβούλιο ασχολήθηκε επί δίωρο με την -έντονη- κόντρα του Ιερέα της Ενορίας με τους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους!
Ακούστηκαν από την πλευρά των Επιτρόπων βαριές εκφράσεις ενάντια στον Ιερέα, οι παρευρισκόμενοι πολίτες διχάστηκαν σε "υποστηρικτές" και "επικριτές" του Ιερέα και γενικά επικράτησε ένα όχι και τόσο...χριστιανικό κλίμα.
Ο Γιώργος Κόλλιας προσπάθησε να δώσει την πραγματική διάσταση του προβλήματος λέγοντας ότι αισθάνεται θλίψη γι΄ αυτήν την κατάσταση, η οποία διχάζει τους πολίτες του Βαρνάβα και απαξιώνει την Εκκλησία και ότι την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη έχει ο Μητροπολίτης της περιοχής, ο οποίος γνωρίζει εδώ και μήνες το πρόβλημα και το αφήνει να "σέρνεται" κάνοντάς το οξύτερο.
Ζήτησε να πέσουν οι τόνοι και να επιδιωχθεί λύση που δεν θα διαιρεί άλλο, όποια κι αν είναι αυτή. Άλλωστε ακόμη και η κακή λύση είναι καλύτερη από την "μη λύση".
Όμως μέσα σ΄ ένα "εμφυλιοπολεμικό" κλίμα, απετέλεσε "φωνή βοώντος εν τη ερήμω".
Μεγάλο το λάθος του Προέδρου της Κοινότητας κ. Βούλγαρη, ο οποίος, εισάγοντας το θέμα στο Κοιν. Συμβούλιο το μετέτρεψε σε "συνοδικό δικαστήριο", έστω κι αν έλεγε συνεχώς ότι "εμείς δεν θα κρίνουμε και δεν θα πάρουμε απόφαση".
¨Όπως ήταν φυσικό, στην συνέχει τα "ασήμαντα" θέματα  του Αγωγού Φυσικού Αερίου που θα καταστρέψει την περιοχή μας, των έργων και άλλων δράσεων της Κοινότητας συζητήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες.
Δεν τιμά την Κοινότητά μας αυτή η κατάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")