ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Αγαπητοί Δημότες του νέου Δήμου Μαραθώνα 
Χρόνια τώρα ασχολούμαι με την Αυτοδιοίκηση, με μοναδικό γνώμονα την υπηρέτηση των συμφερόντων του τόπου μου. Πιστεύοντας σε μια ακηδεμόνευτη Αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία των πολιτών, συνδεδεμένη με τα κοινωνικά κινήματα και με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των λαϊκών στρωμάτων, αγωνίστηκα όλα αυτά τα χρόνια τόσο για τα τοπικά προβλήματα και τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής (Χ.Υ.Τ.Α. Γραμματικού), όσο και για κοινωνικά προβλήματα (Διόδια).
 Με την εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης» (με το οποίο ήμουν αντίθετος) και την ενοποίηση Βαρνάβα, Γραμματικού, Μαραθώνα, Ν. Μάκρης σε έναν ενιαίο Δήμο, θεώρησα ότι είχα χρέος απέναντι στην τοπική κοινωνία να συμμετάσχω ενεργά στα δρώμενα. Επιθυμία μου ήταν να συμβάλλω στην ριζική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού του νέου Δήμου, γνωρίζοντας τις χρόνιες παθογένειες του τοπικού πολιτικού συστήματος και των τεσσάρων ενοποιούμενων περιοχών.
 Αναζήτησα εκείνα τα πρόσωπα που δεν είχαν φθαρεί από την άσκηση της τοπικής εξουσίας, που θα ξέφευγαν από την λογική των κατεστημένων καταστάσεων και διαδικασιών και των κομματικών εξαρτήσεων και θα ξεκινούσαν με νέα (και ηλικιακά) στελέχη την συγκρότηση ενός κοινωνικού μετώπου αλλαγής, με κύριους άξονες την ανανέωση, την διαφάνεια, την περιφερειακή διαβούλευση και τον προοδευτικό εκσυγχρονισμό των θεσμών.
 Θεώρησα ότι το πρόσωπο που συγκέντρωνε τα χαρακτηριστικά αυτά ήταν ο Χρήστος Κατσαρός και η ομάδα των ανθρώπων που βρίσκονταν δίπλα του και συντάχθηκα μαζί τους στο πλαίσιο ισότιμης συνεργασίας, χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς προσωπικούς όρους. 
Παράλληλα απέρριψα τιμητικές προτάσεις όλων των άλλων παρατάξεων, χωρίς εμπάθεια και χωρίς να θέσω οποιονδήποτε όρο ή αίτημα, γεγονός που μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι. 
Δυστυχώς αποδείχθηκε ότι η επιλογή μου ήταν λαθεμένη. Θέλω να πιστεύω όχι ως προς το ήθος του επικεφαλής, αλλά σίγουρα ως προς την διάθεσή του να αγωνιστεί για κάτι διαφορετικό από την υφιστάμενη κατάσταση. Το κριτήριό μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση η «κατάληψη της εξουσίας», γιατί, σ΄ αυτήν την περίπτωση είχα άλλη εναλλακτική επιλογή. Ο στόχος μου ήταν ένας καθαρός, έντιμος αγώνας, μέσα από μια παράταξη που θα εξέφραζε την πραγματική επιθυμία των πολιτών για άνοιγμα ενός διαφορετικού δρόμου για τον τόπο μας. Με βάση αυτό το σκεπτικό ήττα για μένα είναι η υποχώρηση κι όχι η μη επιτυχία στις εκλογές.
 Θα εξετάσω την στάση μου και θα αποφασίσω με βάση το συμφέρον του τόπου μου και σίγουρα χωρίς να επηρεασθώ από συμφέροντα κάθε είδους
 Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου του νέου Δήμου, οι οποίοι, με διάφορους τρόπους, εξέφρασαν την υποστήριξή τους στο πρόσωπό μου και να δηλώσω ότι, έτσι κι αλλιώς, από οποιανδήποτε θέση, θα είμαι ενεργός πολίτης στα δρώμενα του Δήμου μας και πάντα στην υπηρεσία των πολιτών.
 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ 
πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Βαρνάβα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ μαζί σου ότι ήττα είναι η υποχώρηση. Αυτή όμως είναι ήττα του κ. Κατσαρού και όχι δική σου.
Εσύ δεν έχεις μιλήσει ακόμη

Αλέκος Ρέρρας

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο η παράταξη που θέλεις υπάρχει ήδη.Την φτιάξαμε και την φτιάχνουμε κόντρα στη λογική του πάω με τον δυνατό και αυτο μας κανει κάθε μέρα και ποιό δυνατούς.Η πολιτική στήριξη που δόθηκε στον Ν.Ιωνά δεν σημαίνει κομματική εξάρτηση για κανένα απο εμάς και το έχουμε αποδείξει.οφείλουμε να κερδισουμε το στοίχημα αυτών των εκλογων όχι μόνο γιατί το χρειάζεται ο τόπος ,αλλά ακριβώς γιατί τότε δεν θα ξαναζήσουμε τα ιδια διλήματα και στο μέλλον.

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")