ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

  • του Θανάση Νικολαΐδη 

ΑΥΤΟΙ γνώριζαν το όργιο κι εμείς το ζούσαμε. Στο τροχάδην ο έντιμος πολίτης, με τις μικροαπάτες και τις κομπινούλες του ο διπλανός κι όλους να μας χαμογελάει ο πολιτικός. Και να μας δουλεύει, αποδεικνύοντας πως και με δημοκρατία μπορούν να σε δουλεύουν στην Ελλάδα της ατιμωρησίας των πολιτών και της ασυλίας των πολιτικών. Ήταν, λοιπόν, στο χέρι του, αλλά δεν το’ θελε να μας φρενάρει στον κατήφορο και βιώνουμε το δράμα. 
Καμώθηκαν όλοι τους πως όλα βαίνουν καλώς και πως δεν έπιασε η μπόχα τα ρουθούνια τους. Με το τέρας της γραφειοκρατίας να μας καρφώνει βλοσυρά και με την πολυκέφαλη Λερναία Ύδρα να ατενίζει με ειρωνεία τον άνευρο και μισοκοιμισμένο Ηρακλή. 
ΚΑΙ πέσαμε με τα μούτρα στις απατεώνισσες του ΙΚΑ, αφήνοντας ατιμώρητο τον…ομόλογό τους κ. Μαντέλη. Μπορούσαμε να προλάβουμε; Πώς; Με τη μηχανογράφηση! Δεν υπήρχε, σου λένε, και καθαρίζουν. «Δεν το’ θελαν» προσθέτουμε και τους καθαρίζουμε ηθικά, μιας και δεν περνάει κάτι άλλο απ’ το χέρι μας. 
ΤΙ άλλο θα ‘καναν-αν το’ θελαν-για να διαλύσουν το πάρτι των αμαρτωλών; Να «ρίξουν» εφοριακούς-πελάτες των σκυλάδικων φοροκλεφτών, ελεγκτές-επιβάτες αστικών για τζαμπατζήδες και αστυνομικούς με πολιτικά σε στέκια όπου καταστρώνουν σχέδια ημεδαπά κλεφτρόνια και εισαγόμενοι κακοποιοί. 
ΚΑΙ πάμε στο μεγάλο πάρτι της φαρμακευτικής δαπάνης, που συνεχίζεται προσαρμοσμένο στα κάποια μέτρα που πάρθηκαν, αλλά με το…ηθικό των αμαρτωλών ακμαίο. Δεν παίρνει από λόγια το κύκλωμα-χρειάζονται έργα. Κι αν πας με το σταυρό στο χέρι και μεθόδους κλασικές, δεν κάνεις τίποτα. Πώς ξετρυπώνεις τον υπερσυνταγογράφο γιατρό που έκανε περιουσία με ένα μολύβι και αμέτρητες συνταγές; Και πώς να νιώσει ο διπλανός γιατρός, ο έντιμος, με τον αγώνα του χαμένο σε περιβάλλον νεόπλουτων φακελάκηδων και μανιακών της συνταγής, με τα μπόνους των εταιριών; Με τον φαρμακοποιό (μάτσο τα κρατημένα βιβλιάρια) και τον προμηθευτή σε ρόλο τοκογλύφου; Κι αν βρήκες τόνους «πεταμένου» ιατρικού υλικού, γιατί δεν το’ τριψες στη μούρη συνδικαλιστών (γιατρών) που τσιρίζουν για τις γάζες στα νοσοκομεία;
ΑΝ είσαι εξουσία και κάτι έφτασε στ΄ αυτιά σου για κρίση και για κυκλώματα μαφιόζων (γενικά) στη δημόσια ζωή, υποχρεώνεις(;!) την ΕΥΠ να στήσει «αυτί». Με τις μεθόδους της, νόμιμα ανορθόδοξες, πλην αποτελεσματικές. Στήνεις κάμερες στα υπουργεία, κοριούς σε νοσοκομεία διευθυντάδων, σε πολεοδομίες κ.α
Αν δεν γουστάρεις, τότε γείρε στα χαλάσματα και κλαίγε ως το πρωί.

Υ.Γ. Οι υπογραμμίσεις δικές μου. Η συμφωνία δεδομένη.
Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")